El Parc Miner del Maestrat reobri al públic demà dissabte 13 de juny

744
PUBLICITAT

El Parc Miner del Maestrat, situat en els termes municipals de La Torre d’en Besora i de Culla, torna a obrir les seues portes al públic després del tancament per l’Estat d’Alarma derivat de la pandèmia de Covid19.

Així, veïns, veïnes i visitants podran tornar a gaudir dels misteris i secrets que guarden les mines Victoria i Esperanza. Un tros de la història minera de l’Alt Maestrat, en la qual a través de visites subterrànies recorrent antics túnels, amb guia i diferents recursos audiovisuals, es coneix com era el treball dels antics miners que extreien el ferro del seu interior.

Les visites tornen seguint totes les mesures de seguretat recomanades. D’aquesta manera, només es faran visites amb cita prèvia i a grups màxims de 15 persones, només es pot pagar amb targeta, s’ha de mantindre la distància de seguretat de dos metres entre persones, és obligatori l’ús de mascareta sense vàlvula durant la visita i es recomana desinfectar-se les mans regularment.

Per a més informació i reserves contactar per telèfon en el 651 17 70 71 o per correu electrònic en parcminerdelmaestrat@gmail.com