El nou gimnàs de Castellfort està a punt d’obrir

904
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Castellfort

L’Ajuntament de Castellfort ja està acabant les reformes de l’espai que condicionarà com el nou gimnàs. El consistori va comprar la casa del costat per tal d’ampliar l’edifici municipal i poder tenir més espai per millorar les condicions dels treballadors així com la vida social dels veïns de Castellfort.

La planta baixa del nou edifici de l’Ajuntament “consta de dues parts, perquè és molt gran i vam decidir dividir-la d’aquesta manera. La part de fora volem destinar-la, amb el temps, a una Oficina de Turisme, i l’altra part, la de dins, a un gimnàs” explica Rosa Adela Segura, alcaldessa de Castellfort.

Actualment, el municipi compta amb maquinària esportiva que està guardada a una sala d’exposicions de l’Ajuntament. Una vegada finalitzades les obres del nou gimnàs, es traslladaran totes les màquines al nou espai.

“Ara mateix tenim dues cintes de córrer, diverses bicis estàtiques, màquines el·líptiques i material divers de pilates, ioga i altres. Faltarà adquirir més material com ara una pantalla per fer alguna classe dirigida, o altres màquines i així completar tot el gimnàs” apunta Segura.

Per assegurar un control de l’ús de les màquines, el consistori canviarà el model de registre a unes targetes unipersonals per les quals caldrà abonar una fiança, tot i que l’ús del gimnàs serà gratuït.

A més, l’Ajuntament de Castellfort dotarà l’espai de material desinfectant i EPIs i ubicarà per tot el gimnàs cartells amb indicacions d’aforament, ús dels EPIs durant l’estada i explicacions de com serà el procediment de desinfecció de les màquines per tal de garantir la seguretat de tots.