El nou equip de govern inclou a membres de l’oposició al consell d’administració del CISE per primera vegada en la història

243
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
PUBLICITAT

Així, en els 30 anys d’història de l’empresa pública, ara comptarà amb un consell plural de quatre membres d’Independents per Morella, dos de PSPV-PSOE i un del PP

La societat Centre Integrat de Serveis Econòmics (CISE) és una empresa pública creada per l’Ajuntament de Morella a finals de l’any 1993. Així, el passat 6 de juliol es va celebrar el primer consell d’administració per a nomenar els nous càrrecs que dirigiran esta societat. Així, per primera vegada en els 30 anys d’història del CISE, el consell està format per membres del govern i l’oposició amb un total de set persones. Hi ha quatre membres del grup d’Independents per Morella, dos del PSPV-PSOE i un del PP.
D’aquesta manera, el càrrec de president l’ocupa l’alcalde de Morella, Bernabé Sangüesa, el vicepresident és Javier Amela i el secretari, Julio Tena. La resta ocuparan el lloc de vocals del consell d’administració d’esta empresa pública, els quals seran Rhamsés Ripollés, Mari Carmen Escuder, Diego Boix i Jesús Ortí. A més, Boix ocuparà el càrrec de conseller delegat.
Sangüesa ha destacat que “és la primera vegada que membres de l’oposició ocupen càrrecs en el consell d’administració del CISE, el qual és molt important per la transparència d’esta empresa amb 30 anys d’història”. L’edil ha explicat que “entenem que és la forma més transparent i democràtica de gestionar l’empresa pública municipal”. Finalment, ha comentat que “este és el primer pas per a començar a canviar el CISE, la seua manera de funcionar i aclarir els comptes tant del CISE com de les altres sis empreses que el formen”.
Les activitats que depenen del CISE es divideixen en dues grans àrees. La primera s’ocupa de serveis com la gestió de la zona d’aparcament de l’Albereda, la gestió de la Piscina Municipal o la gestió de l’escorxador entre altres ocupacions. També desenvolupa activitat en l’àrea de promoció econòmica com en el sector de la construcció.