El nou equip de govern de l’Ajuntament de Morella es reuneix amb els antics regidors i regidores

181
PUBLICITAT

Van tractar la situació de totes les àrees, així com els projectes i activitats realitzades en els últims mesos i la previsió dels pròxims

Els quatre regidors i regidores que formen el nou govern de l’Ajuntament de Morella es van reunir ahir a la vesprada amb l’antic equip de govern. Este encontre tenia l’objectiu de conéixer la situació de totes les àrees del consistori, així com els projectes i activitats realitzats a la ciutat en els últims mesos i previstos per als pròxims.

L’alcalde de Morella, Bernabé Sangüesa, ha destacat que “esta reunió era d’imperiosa necessitat que ens explicaren tot el que havien fet durant en els últims mesos i la previsió dels pròxims” i ha afegit que “algunes àrees ens preocupaven especialment com és la de festes perquè hi ha una activitat molt important molt prompte com és l’Anunci, les festes d’agost i l’Aplec dels Ports”. L’edil ha volgut “agrair la participació de l’antic equip de govern en esta reunió i, especialment, a l’anterior alcalde, Rhamsés Ripollés, així com la predisposició a ajudar-nos durant estes setmanes d’inici”. Finalment, també ha remarcat que “tenen la porta de l’ajuntament oberta per a traslladar qualsevol assumpte o preocupació que tinguen, així com propostes o critiques que els trasllade la gent”.

D’altra banda, Rhamsés Ripollés ha explicat que “des de l’equip de govern de la passada legislatura, en la reunió celebrada ahir, vam traslladar al govern actual la informació i projectes més importants de cadascuna de les àrees” i ha valorat que “per a nosaltres va ser una reunió molt positiva i necessària per bon funcionament i futur de Morella”. També ha aprofitat per a “agrair tot el treball dels meus companys i companyes d’equip de govern durant estos anys i ara, des de l’oposició, continuarem treballant pel nostre poble”.

La reunió va comptar amb els quatre regidors i regidores del partit Independents per Morella que formen l’actual govern. Estos són Bernabé Sangüesa, Javier Amela, Ana Belen Soro i Ruth Martínez. Pel que fa a l’equip de l’anterior legislatura, van participar vuit dels nou components del PSPV-PSOE que la formaven. Així, van estar presents Rhamsés Ripollés, Rocío Querol, Joel Pascual, Judit García, Mari Carmen Escuder, Malú Blasco, Joan Carles Marcobal i Ana Adell.

Ajuntament de Morella