El Museu de La Valltorta celebra el Dia dels Museus

684
SONY DSC
PUBLICITAT

El Museu de la Valltorta ha organitzat una sèrie d’activitats per celebrar el Dia Internacional dels museus, que es celebra el 18 de maig. El lema d’aquest any és “ El futuro de los museos: recuperar y reimaginar”.

Una de les activitats previstes és la ruta del Patrimoni, es tracta d’un itinerari al voltant de dos elements catalogats, patrimoni mundial l’art rupestre llevantí (1998) i les construccions de pedra en sec. La tècnica de construccions també ha estat declarada Patrimoni Mundial en el 2019.

Així s’ha organitzat una ruta per les barraques de pedra en sec i altres elements etnològics del municipi de Tírig construïts amb la tècnica de la pedra en sec que finalitzarà en la Cova dels Cavalls. El nivell de dificultat és fàcil i es preveu una durada de 3 hores. Esta programada per al dimarts 18 i el dissabte 22 de maig. Les places són limitades i cal reservar. En l’activitat col·labora l’oficina de turisme de Tírig. Per altra banda, al llarg de la setmana s’ofereixen visites guiades a l’exposició permanent del museu de la Valltorta.