El morellà Xavi Querol entre els científics més citats al món

698
Xavier Querol, foto de Consumer

-Xavier Tena Vidal-

El morellà Xavi Querol figura a la llista dels científics que més es citen al món. Segons una informació que publica Levante El Mercantil Valenciano, la llista «Highly Cited Researchers» ha inclòs en la seva edició de 2014 a set investigadors valencians o vinculats a institucions i centres situats a la Comunitat Valenciana entre els tres mil més influents del món en 21 camps científics, entre els quals està Querol. Anit Querol era entrevistat per Tele 5 en una noticia sobre la contaminació que està patint Madrid.

El científcs reconeguts en l’àrea de Química són els catedràtics Juan Bisquert de l’Institut de Materials Avançats (INAM) de la Universitat Jaume I; i Avelino Corma i Hermenegildo García, tots dos de l’Institut de Tecnologia Química (ITQ) de la Universitat Politècnica de València (UPV).

També ha estat inclòs en la llista Ismael Rafols, analista de polítiques de ciència i tecnologia a Ingenio (CSIC-UPV), José Manuel García Verdugo, expert en investigació sobre cèl·lules mare neurals en la Universitat de València i Miguel Yus Astiz, aragonès que ha llançat l’Institut Universitari de Síntesi Orgànica de la Universitat d’Alacant.