El Morella FC homenatja Rafa Ripollés i presenta l’equip per a la nova temporada

475
Homenatge a rafa Ripollés
PUBLICITAT

Ahir es va disputar el Trofeu Ciutat de Morella amb el partit que enfrontava a l’equip local contra la UE Vinaròs FC juvenil
Rafa Ripollés ha estat 25 temporades com a president del Morella FC amb els últims 10 en primera regional

Morella, 23 d’agost de 2021 – Ahir es va disputar el Trofeu Ciutat de Morella entre el Morella FC i la UE Vinaròs FC juvenil amb un resultat de 3-1 a favor de l’equip local. Així, aquest partit va servir per a presentar el planter per a la temporada 2021-2022 i també per a retre homenatge a Rafa Ripollés, president durant les últimes 25 temporades en les quals va consolidar el club que estava a punt de desaparèixer. Aquest compta amb dos ascensos a primera regional, així com mantindre a l’equip en aquesta categoria durant els últims 10.

En l’acte d’homenatge es va fer entrega d’un detall commemoratiu per part de la nova directiva del club encapçalada per Teodoro Segura. També, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, per part de l’ajuntament, i el president de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, Savador Gomar, van reconèixer el treball de Rafa Ripollés al capdavant del Morella Futbol Club.
La regidora d’Esport, Judit García, ha destacat que “aquesta edició del Trofeu Ciutat de Morella ha estat molt emotiva per l’homenatge a Rafa i els seus 25 anys de treball dedicat al club del poble”. L’edil ha explicat que “el Morella CF, igual que la resta d’associacions esportives, són molt importants per a fomentar l’esport i els hàbits saludables de practicar-lo” i ha afegit que “cal agrair l’esforç que fan persones com Rafa Ripollés pel treball que li dediquen a mantindre l’activitat com és el futbol en este cas”. A més, ha volgut “felicitar a la nova directiva que ha fet un pas endavant i continuar amb les tasques en la direcció de l’equip”. Finalment, Judit ha volgut “felicitar el Morella per la victòria d’ahir i desitjar-li el millor per a la pròxima temporada que començarà en unes setmanes”.

Cal recordar que el Morella Futbol Club és un equip amb una llarga història on destaca l’agermanament d’aquest amb el San Lorenzo de Almagro argentí. El Morella vist de blaugrana i pantalons blancs, gràcies a la donació d’equipatge que va realitzar el San Lorenzo l’any 1950. En aquell temps, el club argentí estava presidit per Emilio Bernat Viñals, que havia nascut a Morella, però va haver d’emigrar. A causa d’un error, en la seua partida de naixement figurava el nom de Bernard i va haver de tornar d’Argentina a canviar-ho. El president va organitzar una gira del club per Espanya, per a tornar a la seua Morella natal i canviar aquell error en el seu cognom. A més, el club argentí va disputar un partit contra l’equip de la ciutat dels Ports, amb l’anecdòtic resultat de 0 a 10, i va regalar les equipacions completes i balons. Des de llavors, el Morella F. C. vesteix de blaugrana, com el conjunt de Buenos Aires. Emilio Bernat va presidir aquest club entre els anys 1949 i 1951.