El Mesón de la Vila de Forcall ja compta amb nova gestió

422

Nota de premsa de l’Ajuntament de Forcall

S’ha realitzat l’adjudicació definitiva de concessió de gestió de la Fonda de la Vila a l’empresa Abadia del Maestrat. En aquest últim concurs de licitació es van presentar un total de 3 empreses, després d’haver quedat recentment desert el darrer procediment que es va dur a terme.

Aquesta nova empresa concessionària, dirigida per Mario i de la qual part societat és el conegut cuiner i professor Avelino Ramon, del restaurant Daluan de Morella, ha tornat a obrir les portes a Forcall el divendres 27 de maig. Tots els forcallans i visitants podran gaudir d’aquest espai tant apreciat pels forcallans, després de molts mesos tancat.

Com a novetat, en aquesta ocasió també s’ha licitat conjuntament amb el Mesón de la Vila, la gestió de la casa rural “Antiga Escola de les Xiquetes”, el que permetrà donar un servei més ampli a la gestió. Recordant que aquesta casa rural compta amb un total de 5 habitacions dobles i espais comunitaris. Aquest factor facilita doncs una gestió integral de restauració.

El Mesón de la Vila es troba en el baix de la casa consistorial del Palau de les Escaletes, i sempre ha estat un restaurant de referència a la comarca dels Ports. Ara amb la reobertura a càrrec de l’equip del restaurant Daluan se li donarà de nou aquesta impremta de qualitat de servei barrejant la gastronomia típica de Forcall i la comarca dels Ports, amb una cuina moderna.