El Mesó de la Vila de Forcall, reobert

1644
PUBLICITAT

– El bar municipal portava un any tancat

– Els veïns del municipi esperaven amb ganes l’obertura d’aquest espai, gestionat per un forcallà

Dimecres 21 de novembre ha estat el dia escollit per a la reobertura del Mesó de la Vila de Forcall, l’únic bar municipal del poble. L’espai ha estat tancat els últims dotze mesos, i els darrers anys tampoc ha estat obert de manera estable, sinó que s’ha trobat en diversos processos de licitació obrint-se temporalment i tornant a tancar. Finalment, el Mesó de la Vila, un espai de rellevància a Forcall, torna a estar en marxa.

L’encarregat de què així siga és un jove forcallà, Fran Segura i Ferrer, que ha vist l’oportunitat de desenvolupar un negoci propi donant un servei més als seus veïns i amics forcallans. D’aquesta manera, el municipi suma un bar més al poble, arribant a haver-hi quatre.

El Mesó de la Vila està ubicat a la Plaça Major, a la part baixa del Palau de Les Escaletes, que ha tingut diferents funcions al llarg de la seua història. Actualment està dividit en tres estances: a la part inferior es troba el Mesó de la Vila i a la primera planta el Centre d’Interpretació de la Santantonà i el saló d’actes de l’Ajuntament. El bar compta amb dues sales i una terrassa.

El mesó porta vora 40 anys obert i es tracta d’un espai important per als forcallans, ja que dinamitza l’economia del poble i la vida social de la localitat. Després d’un any tancat, els veïns esperaven amb il·lusió el moment de poder tornar a gaudir del Mesó de la Vila de la mà d’un veí forcallà.