El mes d’agost a Morella comença amb protagonisme per als joves

98

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

La Setmana de la Joventut marca l’inici del mes. El Consell de la Joventut s’ha recuperat i és el que s’encarrega de l’organització de les activitats d’aquesta setmana

El mes d’agost té aquest any quatre setmanes d’activitats temàtiques. La primera comença avui, amb nombrosos actes adreçats als joves i als més menuts de la localitat. La principal novetat d’enguany és que s’ha recuperat el Consell de la Joventut, que és l’organisme que s’encarrega de l’organització de totes aquestes activitats.

La regidora joventut, Judit Garcia, considera que “és molt important que un grup de joves de la localitat hagen donat el pas de tornar a dinamitzar el Consell de la Joventut, ja que la participació i compromís dels joves amb el poble és fonamental i aquest organisme és una de les eines importants de cara a l’organització d’activitats”. Per això, ha agraït la implicació d’aquests joves, que han realitzat una completa programació per a aquesta primera setmana del mes d’agost. En aquest sentit, la regidora afegix que “la Setmana de la Joventut tornarà a centrar-se en l’oferta per als joves, amb moltes activitats dirigides tant als més menuts com als que ja són una mica més grans”.

Les activitats han començat avui, amb un esmorçar d’orxata i fartons i el taller de pintar samarretes. A la vesprada, campionats de diversos jocs al Casal Jove. La resta de setmana tindrà moltes activitats, com l’excursió senderista a Xiva, amb dinar i jocs populars, tallers per als més menuts, com ara el d’animals del bosc, exhibicions de ràdio-control, jocs aquàtics, xerrades sobre igualtat, cinema a la fresca, projecció de pel·lícules, tallers de doblatge, gimcanes, pintura, concurs de fotografia, festes…

A més, diumenge que ve serà un dia molt especial, ja que tindrà lloc la jornada de portes obertes a la Fàbrica Giner, amb exhibició de globus aerostàtic, inflables, visita guiades, tallers per a grans i menuts o dinar de germanor. També cal destacar una cita sempre protagonista en la Setmana de la Joventut, com és el Campionat de Futbol Sala Ciutat de Morella. La fase final es disputarà el dilluns, dimarts i dijous a la nit, deixant la final per al dissabte a la vesprada, a la qual seguirà la nit de lliurament de trofeus i festa a la Plaça de Bous.