El mercuri s’aproxima a 0 i el vent segueix bufant

652
El mercuri s'aproxima a 0 i el vent segueix bufant
El mercuri s'aproxima a 0 i el vent segueix bufant
PUBLICITAT

La jornada d’ahir va estar marcada per les baixes temperatures i fortes ventallades. Així, la comarca dels Ports va ser una de les que més va sofrir la baixada de temperatures. En localitats com Cinctorres, Morella i Portell de Morella les temperatures mínimes es van quedar entre 1 i 2ºC, mentre que en Castellfort aquestes es van quedar per baix dels 0ºC.

La zona de l’Alt Maestrat també va patir aquesta baixada del mercuri, sent Vilafranca el municipi amb mínimes més baixes registrades (0,5ºC). Catí i Albocàsser van ser les altres dos localitats del Maestrat que van registrar temperatures més baixes (entre el 2 i els 6 graus).

Pel que respecta al vent, la zona de Catí va ser la més acusada amb moments de fins a ventallades de 101 km/hora. A més, localitats com Albocàsser (93,3 km/h), Portell de Morella (90,1 km/h), Cintorres (82 km/h), Vilafranca (63 km/h) i Morella (58km/h) també van patir les conseqüències del temporal.

Per al dia de hui es preveu que les temperatures en mantinguen prop del cero graus però que les ventallades comencen a disminuir la seua intensitat.

 

El mercuri s'aproxima a 0 i el vent segueix bufant (2)
El mercuri s’aproxima a 0 i el vent segueix bufant (2)