Tombet de Conill de Benassal

Si tot el poble de Benassal celebra la Fira d’Oficis recordant el 775 aniversari del poble cinc restaurants: Hotel Roig, Hotel Novella, Hotel La Piqueta, Hotel La Castellana i Hostal La Catalana presenten un menú per recordar. El dissabte va tindre una excelent acollida entre els comensals. A alguns restaurants es van esgotar les places.

Tombet de Conill de Benassal
Tombet de Conill de Benassal
Entrants Menú per Recordar
Entrants Menú per Recordar

Els restaurants, pertanyents tots ells a l’Gremi Turístic de Benassal, han preparat un menú comú que rememorarà els àpats de fa unes dècades a la localitat del Maestrat, menjars que evoquen els dies de festa i celebracions especials; i tot amb productes elaborats a “el terreny”. Menjar o sopar als restaurants de l’Hotel Roigl’Hotel La Piqueta, l’Hotel Novellal’Hotel La Castellana i l’Hostal La Catalana evocarà un dinar amb sabors tradicionals i els productes de la millor qualitat.

Els entrants estaran compostos per Formatge, pernil, cecina, ous farcits i emparedats. En Benassal s’elabora un dels millors formatges del Maestrat i els productes carnis produïts en el municipi són referent a l’interior castellonenc.

Si tradicional és el primer plat el mateix passa amb el segon. El clàssic “Tombet de Benassal”, elaborat amb carn de conill amb cargols, truita de pa i mandonguilles. Les postres serà el clàssic “pijama”.

Els restaurants han consensuat el menú perquè els veïns i visitants gaudeixin de les mateixes elaboracions tradicionals. El preu: 20 €. Les reserves poden efectuar-se en cada establiment que inclourà al menú l’aigua-vi de la casa, el pa i el cafè.