El Menú per Recordar a 5 restaurants de Benassal evoca la memòria gastronòmica del poble

974
Tombet de Conill de Benassal

Si tot el poble de Benassal celebra la Fira d’Oficis recordant el 775 aniversari del poble cinc restaurants: Hotel Roig, Hotel Novella, Hotel La Piqueta, Hotel La Castellana i Hostal La Catalana presenten un menú per recordar. El dissabte va tindre una excelent acollida entre els comensals. A alguns restaurants es van esgotar les places.

Tombet de Conill de Benassal
Tombet de Conill de Benassal
Entrants Menú per Recordar
Entrants Menú per Recordar

Els restaurants, pertanyents tots ells a l’Gremi Turístic de Benassal, han preparat un menú comú que rememorarà els àpats de fa unes dècades a la localitat del Maestrat, menjars que evoquen els dies de festa i celebracions especials; i tot amb productes elaborats a “el terreny”. Menjar o sopar als restaurants de l’Hotel Roigl’Hotel La Piqueta, l’Hotel Novellal’Hotel La Castellana i l’Hostal La Catalana evocarà un dinar amb sabors tradicionals i els productes de la millor qualitat.

Els entrants estaran compostos per Formatge, pernil, cecina, ous farcits i emparedats. En Benassal s’elabora un dels millors formatges del Maestrat i els productes carnis produïts en el municipi són referent a l’interior castellonenc.

Si tradicional és el primer plat el mateix passa amb el segon. El clàssic “Tombet de Benassal”, elaborat amb carn de conill amb cargols, truita de pa i mandonguilles. Les postres serà el clàssic “pijama”.

Els restaurants han consensuat el menú perquè els veïns i visitants gaudeixin de les mateixes elaboracions tradicionals. El preu: 20 €. Les reserves poden efectuar-se en cada establiment que inclourà al menú l’aigua-vi de la casa, el pa i el cafè.