El llibre serà el protagonista aquest dissabte a Ares del Maestrat

621
IV Fira del llibre d'Ares
Cartell
PUBLICITAT

La IV Fira del llibre d’Ares dinamitzarà demà dissabte, 6 de maig, la vida cultural de la població. Una taula rodona, paradetes durant tot el dia a la Plaça Major, presentacions, música o fins i tot un vermut literari són algunes de les propostes de la iniciativa.

L’edició de 2017 s’inaugurarà a les 11 hores, juntament amb l’exposició “Per la llengua, subscriu-t’hi!”. Després arribarà la taula rodona que dissertarà sobre els llibres de la localitat i la comarca. Comptarà amb Pilar Vidal (Aigua Clara), Carles Terès (Temps de Franja), Ernest Querol (Au! i Papers dels Ports) i Eva Vilallonga (Tossal Gros).

I poc abans de dinar les narracions relacionades amb àgapes maridarán, en el vermut literari, amb els vins de la denominació d’origen Montsant . I és que “Petites històries de banquets” de Marta Gómez i Félix Rabal, editorial Godall Edicions, proposa un itinerari per alguns dels més coneguts banquets de la pintura, la filosofia, el cinema, la religió o la literatura.

Quant a la vesprada, comptarà amb dues presentacions de llibres. D’una banda, es donarà a conèixer “L’incert alberg” de Josep Igual. L’editorial Alfers publica aquest dietari que va redactar en 2011. I per una altra, “El guardià de les Trufes” (Editorial Barcino), del villlafranquino Fèlix Edo, que té com a centre de la història a Leovigild Tena, un desertor de la Guerra Civil, i els seus familiars d’una masia de Benassal.

A més, entre les presentacions tindrà lloc el lliurament dels premis literaris Castell d’Ares de narrativa i Pere-Enric Barreda de poesia. Les bases dels concursos literaris es poden consultar a la web www.firallibreares.cat

Finalment, el recital de la cantautora Montse Castellà, la veu femenina de l’Ebre, protagonitzarà la clausura de la IV Fira del llibre d’Ares del Maestrat. Les activitats estan programades per l’Associació Cultural Les 4 Denes i patrocinades per l’Ajuntament d’Ares del Maestrat, la Diputació de Castelló, Godall Edicions, el Centre Quim Soler, Sigma Diamant i l’Hotel d’Ares.