El líder d’Independents per Morella, Bernabé Sangüesa, és el nou alcalde de la ciutat

280
Equip de goven Independents per Morella
PUBLICITAT
  • Sangüesa liderarà l’equip de govern de la ciutat conformat pels 4 regidors de la seua formació

Bernabé Sangüesa ha sigut investit com alcalde de Morella i liderarà l’equip de govern del municipi conformat pels 4 regidors d’Independents per Morella. Això després del resultat de la votació que ha sigut de 6 vots per al cap de llista i cinc per al del PSPV. Així, el ple dona lloc a una nova corporació municipal amb cinc regidors del PSPV, quatre d’Independents per Morella i dos del Partit Popular.

Després de la investidura del candidat independent, Bernabé Sangüesa, com a alcalde de Morella, des d’Independents per Morella s’ha expressat el seu “refermament en la nostra manera de veure la política. No veureu en nosaltres ni un despreci cap als companys de corporació. Durant aquestes setmanes hem mantingut un silenci respectuós amb els altres dos partits perquè les negociacions fluïren de la millor manera possible” en un comunicat. “Durant les tres setmanes, especialment aquesta última, hem treballat de valent en moltes reunions, trucades i comentaris personals i d’equip amb PSPV i PP. Tot aquest treball no cau en sac buit, és el principi de quatre anys de treball i d’enteniment”, afegeixen.

Als dos partits els han exposat la necessitat d’un canvi per a Morella que s’ha vist reflexat a les urnes el 28 de maig. “Els hem mostrat des del primer dia les nostres intencions igual que vam fer durant la campanya i igual que ho hem fet amb tots els ciutadans i ciutadanes i els mitjans de comunicació que ens han preguntat. Creiem en el canvi, creiem que els votants han demanat un canvi al govern de l’Ajuntament de Morella i així ho hem defensat en cada negociació. Per aquest motiu, i com vam dir des del primer dia enteníem que la candidatura de Bernabé Sangüesa Antolí com a alcalde de Morella era la millor per a Morella”, declaren fermament des del nou grup polític que governarà Morella els pròxims 4 anys.

Segons comuniquen, des del primer moment han mostrat la seua independència cap a qualsevol altre partit. “Aquesta ha sigut la nostra única condició irrenunciable, la independència. L’hem defensat davant d’atacs i promeses i creiem que és una de les nostres majors fortaleses. Per aquest motiu no hem pogut acceptar cap govern de coalició per als pròxims quatre anys ni amb el Partit Socialista ni amb el Partit Popular, per a nosaltres la paraula donada als nostres votants i a tota la ciutadania no es pot trencar”, diuen.