El Juvenil del Vilafranca s’imposa amb claredat al camp de Les Palmes Castelló B (1-5)

471

Els Juvenils van golejar 1-5 a Les Palmes Castelló B en el matí del diumenge 4 de desembre.

Alineació: Gabi, Marc, Manel, Jesus, Ferran, Pau, Carlos, Mateu, Borja, Enric i Youness.

També va jugar Alejandro.

Gols: 0-1 Youness (6), 0-2 Enric (10), 0-3 Borja (40), 1-3 (47), 1-4 Youness (74), 1-5 Youness (83)

Gabi es va posar de porter amb la baixa d’Adrian. El partit es va posar molt de cara ja que als 10 minuts, els vilafranquins ja guanyaven 0-2 amb els gols de Youness i Enric. Al 40 Borja de falta directa anotava el 0-3.

Després del descans, Les Palmes Castelló B marcava l’1-3 al 47 i el conjunt local va disposar de ocasions per marcar. 2 gols més de Youness en l’últim quart d’hora van deixar el marcador final de 1-5.

Aquesta setmana doble compromís a casa. El dijous 8 a les 12h contra el Benicàssim i el dissabte 10 contra el Borriol B en horari per determinar