El juvenil del Vilafranca perd davant el líder per 1-3 en un bon partit

643
Club de Futbol Vilafranca

Els juvenils del CF Vilafranca van perdre 1-3 davant el líder Peníscola al Serrito el dissabte 22 de febrer.

Alineació : Pablo Camáñez , Mateu , Bruno , Pablo Pitarch , Moha , Sergi , Ivan Troncho , Nicolas , Victor Monfort , Enric i Guillem .

També van jugar Aitor , Arturo i Jhosep .

Els vilafranquins van començar el partit ben plantats al terreny de joc davant un Peníscola que va sortir bastant confiat de la seva superioritat . Al minut 12 arribaria el 0-1 amb un llançament des de fora de l’àrea . Després arribarien 2 penals gairebé consecutius que van deixar el marcador 0-3 als 26 minuts de joc . D’ací al descans , joc bastant igualat amb els locals buscant la velocitat en atac i al minut 41 Guillem marcaria el 1-3 .

A la segona part , el Vilafranca va ser millor que el rival i els de Anselmo Martínez van disposar de bones ocasions per marcar amb Nicolas , Guillem i Enric com a protagonistes. Ivan Troncho va enviar una pilota al travesser .

El proper dissabte 1 de març, desplaçament al Camp El Saltador de l’Alcora per jugar davant el juvenil B de la localitat a les 18’15 hores .