El Juvenil del Vilafranca no pot amb el San Pedro B (4-6)

503

DiaDia

Derrota per 4-6 del Juvenil del Vilafranca davant el San Pedro B al Camp del Serrito el dissabte 13 de gener.

Els vilafranquins tenien moltes baixes i van afrontar el partit davant el quart classificat sense jugadors a la banqueta.

Van jugar Mihai, Eric Sales, Jesus, Marc, Mario, Gabi, Carlos, Borja, Jorge, Enric Beltran i Andreu.

Els vilafranquins es van avançar al marcador amb gol de Jorge als 6 minuts. El San Pedro B feia l’1-1 al minut 11.

Després, el colegiat va traure fora del àrea un penal a favor dels vilafranquins.

Al descans es va arribar amb 3-3 gols de Borja i Carlos des de quasi 30 metres.

A la segona part, els visitants van marcar 3 gols en pocs minuts que deixaven el partit sentenciat. Borja va marcar el 4-6 definitiu.

El proper partit serà el derby comarcal davant el Renomar Els Ports a la Fàbrica Giner de Morella en data i hora per concretar.