El Juvenil del Vilafranca inicia 2018 golejant l’Alcora C (5-2)

493
25 anys de juvenil del C.F. Vilafranca

DiaDia

Molt bon inici de 2018 per als Juvenils del Vilafranca que el dijous 4 de gener s’imposaven per 5-2 a l’Alcora C.

Van jugar a l’onze inicial Mario, Eric, Andreu, Gabi, Borja, Jorge, Jaime, Eric Bellés, Marc, Marius i Carlos.

També va jugar Angel.

Els vilafranquins van començar molt freds el partit i l’Alcora C va fer el 0-1 al minut 3. Els alcorins van tindre el 0-2. Pero al minut 15 Borja va marcar l’1-1.

A la segona part, es van veure molts gols als darrers 20 minuts. Borja feia el 2-1 al minut 68, els visitants feien el 2-2 al 75, 1 minut més tard Borja anotava el 3-2 i 2 minuts més tard el de la Iglesuela marcava el seu quart gol del partit per situar el 4-2. A la darrera jugada Angel marcaria el definitiu 5-2.

El proper dissabte 13 de gener, de nou partit al Serrito davant el San Pedro B a les 15’45.