El juvenil del Vilafranca guanya 1-2 a Borriol

619
Els juvenils del CF Vilafranca van sumar un nou triomf a domicili, a l’imposar-se per 1-2 a l’Borriol B el dissabte 20 de desembre. Alineació: Enric Dols, Mateu, Moha, Bruno, Victor Garcia, Ivan Troncho, Miquel, Sergi, Pau, Victor Pardo i Enric Beltran. També van jugar Youness, Victor Monfort i Ivan Monfort.

Gols: 0-1 Miguel (14), 0-2 Miguel (58), 1-2 (89)
Els vilafranquins van eixir ben posicionats al terreny de joc i als 14 minuts Miguel de vaselina marcava el 0-1. El Borriol B tocava molt la pilota i va tirar 2 vegades a porteria anant la pilota fora. Ivan Troncho enviar 2 pilotes al pal en aquesta primera meitat. Després del descans, el partit va seguir la tònica de la primera part, els locals tocant molt sense crear massa perill i el Vilafranca ben situat en defensa. Al 58 una bona jugada de Youness significava el 0-2 marcat per Miguel. A partir d’aquest moment, el Borriol va avançar línies passant a jugar amb un 3-4-3. L’ 1-2 arribaria al 89 amb un possible fora de joc. En aquest període nadalenc, els de Sergio Porcar i Carlos Barreda jugaran 2 partits. El dia 3 de gener al camp del Benicense a les 16h i el dimarts 6 a les 11 al Serrito es recuperarà el derbi ajornat davant el Renomar Els Ports.