El juvenil del Vilafranca aconsegueix la tercera victòria consecutiva

643
C.F.Vilafranca

El CF Vilafranca Juvenil va encadenar la seva tercera victòria consecutiva el dissabte 1 de novembre al Serrito després d’imposar-se per 5-4 a l’Alt Maestrat. L’equip va estrenar nova equipació amb el patrocini de Aïllaments Victor a la part posterior de la samarreta.

Alineació: Enric Dols, Mateu, Bruno, Victor Garcia, Sergi, Ivan Troncho, Pau, Enric Beltran, Victor Pardo, Miguel i Javi.

També van jugar Victor Monfort, Youness i Moha.

Els primers minuts van ser molt intensos, amb els dos equips jugant molt bé a futbol. Victor Garcia després d’un córner marcava el 1-0 als 14 minuts. El conjunt visitant va tenir 2 clares ocasions per marcar amb bones aturades d’Enric Dols. En el minut 22 Miguel marcava el 2-0 i en el 35 Enric Beltran marcava el 3-0. Els vilafranquins van tenir molta efectivitat ja que van marcar gairebé totes les vegades que es van acostar a l’àrea rival. En el 40 Javi marcava el 4-0 ia 1 minut del descans l’Alt Maestrat marcava el 4-1.

A la segona meitat, gairebé només reprendre el joc, penal en contra dels vilafranquins i els visitant anotaven el 4-2. Però 5 minuts més tard, un altre penal per mà, aquesta vegada en l’àrea del Alt Maestrat, l’aprofitava Miguel per marcar el 5-2. L’expulsió de Bruno per doble amonestació cap al minut 75, va fer que els vilafranquins passessin a defensar-se, sense excessiu perill, encara que dos gols visitants amb una mica de fortuna en el temps de descompte van apretar el marcador final.

El proper dissabte 8 de novembre, els de Sergio Porcar i Carlos Barreda, jugaran al Camp del Parc Mèrida de Castelló davant el San Lorenzo a les 17 hores.