El Juvenil del Vilafranca acaba la temporada amb derrota al derby (2-3)

632

DiaDia

El Juvenil del Vilafranca despedia la temporada 2017-2018 amb derrota per 2-3 al Serrito davant el Renomar Els Ports el dissabte 19 de maig.

D’inici van jugar Mihai, Mario, Manel, Gabi, Borja, Enric, Jorge, Jaime, Eric Bellés, Marc, Carlos.

També van jugar Andreu, Marius i Mario Madrona.

L’equip visitant es va posar molt prompte per davant al marcador, era el minut 2.

Els vilafranquins van fer una bona primera part i al minut 23 Enric aconseguia el gol de l’empat. Després algunes ocassions per marcar pero seria l’equip del Renomar Els Ports el que aconseguia marxar al descans amb aventatge, 1-2 marcat al minut 41.

A la segona part, els visitants feien l’1-3 al minut 64 i Enric anotava el 2-3 definitiu 2 minuts després.

Així, el Juvenil ha acabat la lliga a la tretzena posició amb 6 victòries, 1 empat i 21 derrotes, amb 53 gols a favor i 98 en contra.

Borja amb 26, Gabi amb 6 i Enric amb 5 han estat els màxims golejadors d’un equip que ha patit moltes adversitats al llarg de la temporada.