El juvenil del C.F. Vilafranca derrota per 5-2 al Torresport

623
Victòria contundent del juvenil del CF Vilafranca al Serrito davant el Torresport per 5-2 el dissabte 21 de febrer. Alineació: Enric Dols, Pau, Bruno, Victor Garcia, Moha, Sergi, Ivan Troncho, Enric Beltran, Youness, Miguel i Victor Pardo.

També van jugar Ivan Troncho, Victor Monfort, Eric i Pau Camáñez.Gols: 1-0 Miguel (2), 1-1 (43), 2-1 Miguel (51), 3-1 Miguel (56), 4-1 Enric Beltran (65), 4-2 (81), 5 -2 (87).Els vilafranquins van sortir forts i en la primera arribada a porta Miguel marcava l’1-0. Després el col·legiat no va xiular un penal claríssim sobre Miquel. El mateix Miguel va tenir el 2-0 però el seu xut va sortir al costat del pal. Amb el pas dels minuts els castellonencs van millorar i en el 43, arribava el 1-1. A la segona meitat, superioritat total dels vilafranquins que marcaven 3 gols en 20 minuts amb 2 gols més de Miguel i un altre d’Enric Beltran. Els vilafranquins van tenir moltes ocasions de gol al úitimo quart d’hora. El Torresport aconseguia el 4-2 a 9 per al final I van tindre un penal per fer el 4-3 que aturava Enric. 1 minut després Miguel completava el seu poker de gols i ja n’ha marcat 16 esta temporada. El proper dissabte 28 de febrer partit a Benassal davant l’Alt Maestrat.