El juvenil del C.F. Vilafranca debuta amb victòria davant el Benicarló Base B

605
Club de Futbol Vilafranca
Els juvenils del CF Vilafranca van iniciar la lliga 2014-2015 amb una victòria per 2-1 davant el Benicarló Base B el dissabte 4 d’octubre. Alineació: Enric Dols, Mateu, Victor Garcia, Bruno, Sergi, Pau, Ivan Troncho, Victor Pardo, Enric Beltran, Miguel i Javi.

També van jugar: Eric, Youness i Victor Monfort.  Gols: 1-0 Miquel (4), 2-0 Miguel (11), 2-1 (73)
Els vilafranquins van començar amb un ritme molt fort i als 11 minuts ja dominaven per 2-0 amb gols de Miguel. Enric Beltran va fer moltes jugades de perill per banda dreta. En aquesta primera meitat, el conjunt visitant va tenir una clara ocasió que va sortir alta.  Després del descans, els locals baixarien molt físicament, havent de defensar-se davant la iniciativa del Benicarló Base Futbol B. Enric Beltran i Javi van poder marcar el 3-0 però els visitants marcarien el 2-1 a falta de 15 minuts per al final. Així va tocar patir bastant i les bones intervencions del porter Enric Dols van evitar l’empat benicarlando.  El proper dissabte 11 d’octubre, partit a la Ciutat Esportiva Chencho de Castelló davant l’Olimpic Castelló a les 18’15 hores.