El jovent d’Ares comença un nou curs escolar

936
Transport Escolar a Ares
Transport Escolar a Ares
PUBLICITAT

Amb l’arribada del setembre, els xiquets d’Ares comencen un nou curs escolar, havent-se de desplaçar fins al col·legi Alcalde Fabregat i l’IES Pere-Enric Barreda Edo, de Benassal.

Són onze els joves d’Ares en edat d’estudiar: tres en educació infantil, tres en educació primària, tres en l’ESO i dos en Batxillerat.

A causa que l’escola i l’institut de Benassal reben l’alumnat d’Ares i d’altres municipis pròxims, el transport escolar accedirà al municipi per diferents carrers per tal d’evitar aglomeracions a l’exterior dels centres.

La direcció de l’escola ha fet públiques una sèrie de normes de cara a la tornada a les aules, per tal d’assegurar un ambient segur amb totes les mesures d’higiene i prevenció necessàries.

Entre les mesures adoptades destaquen la intensitat de les desinfeccions dels centres, així com l’alta freqüència de llavat de mans i la prohibició a les famílies d’acompanyar als fills a l’interior dels recintes. A més, cada curs entrarà en un horari diferent i, partir de 1r de primària, serà obligatori l’ús de mascareta.

Pel que fa al servei de Unitat de Conciliació Familiar, ja fa un any que s’ofereix a la localitat d’Ares i avui ha reobert les portes pel nou curs que comença, seguint també un protocol per a la seguretat dels més menuts del municipi.

Tot i que l’evolució de la situació causada per la Covid-19 és incerta, amb l’adopció de totes aquestes mesures, s’espera que el curs es desenvolupe amb normalitat i que els xiquets i xiquetes d’Ares i de la resta de municipis que estudien a Benassal puguen seguir les classes fins a final de curs.