El Jocambient 2017 obri les seues portes a l’Espai Firal de Morella

349
Jocambient Morella
– Jocambient 2017 inclou el Saltapins Indoor, un circuit d’aventura dintre de l’Espai Firal
– El Consell dels Xiquets ha escollit les activitats que es realitzen

El Jocambient 2017 ha obert les seues portes aquest matí per a que els més menuts gaudeixin d’activitats els darrers dies de vacances. L’Espai Firal ha iniciat la seua activitat a les 11.00 hores i romandrà obert fins el cinc de gener. En aquesta edició la principal novetat ha sigut la instal·lació del Saltapins Indoor, un circuit d’aventura on els xiquets hauran de creuar diferents obstacles.

A més, els xiquets poden realitzar diferents activitats que se’ls han preparat. El Jocambient compta amb una zona de manualitats on cursar diferents tallers. També hi ha una zona de jocs per a totes les edats i una ludoteca. A més, l’Ajuntament de Morella ha creat un espai de recollida de joguets solidaris a l’Espai firal.

L’Espai Firal estarà obert els dies tres i quatre de gener pel matí des de les 11.00 fins a les 14.00 hores i de vesprada des de les 16.30 fins a les 20.00. El dia cinc s’ha previst una pel·lícula infantil, Lego: Scooby Doo, a les 17.00 hores i el Jocambient sols estarà obert de matí. Cal destacar que en aquesta edició els xiquets de l’escola han triat algunes de les activitats. Com apuntava la regidora de Joventut i Educació, Judit García, “és positiu que els xiquets i xiquetes puguin triar les activitats a realitzar, al final, ells són els que juguen i participen al Jocambient. Està fet per a ells”.

Campament dels Patges Reials

El dia d’avui també té previst que els Patges de ses majestats, els Reis Mags, apareguin per a muntar el campament a les afores de la ciutat. Des de ja fa uns anys, arriba a Morella una avançada de Patges Reials que s’encarrega de preparar l’arribada dels Reis d’Orient. Melcior, Gaspar i Baltasar han envellit i han d’estar descansats per al seu gran dia. D’aquesta manera, el dia cinc tindran l’energia necessària per a repartir els regals a tots els xiquets morellans.