El IV Festival de Música d’Ares comença a sonar el divendres

252

-La música de la ‘Gent d’ací’ serà l’encarregada d’inaugurar el festival

L’Ajuntament d’Ares del Maestrat juntament amb el patrocini de la Diputació de Castelló, han organitzat la que serà la quarta edició del ‘Festival de Música d’Ares’ que arrenca aquest divendres a Ares del Maestrat. Nens i joves músics locals, és a dir, la “Gent d’ací” seran els encarregats d’inaugurar les jornades amb un concert a la Plaça del Castell en què s’espera gran afluència de públic.

El festival continuarà dissabte amb el segon concert. L’Església d’Ares acollirà les interpretacions de ‘La música a la cort de Friederich Willhem II de Prússia’ i l’estrena en temps moderns de les Sonates per a violoncel i continu de J.B. Zyka a càrrec de Pere-Joan Carrascosa i Francesc Gamón.

La cloenda arribarà el diumenge, en un enclavament privilegiat com és la Cova del Castell. Els músics de Projecte Brunetti seran els encarregats d’interpretar el treball que porta el seu mateix nom, una edició de l’obra de G. Brunetti per a l’editorial suïssa ‘Edition Kunzelmann’. Un cartell d’excepció per a un festival que s’ha consolidat en el calendari cultural de la província de Castelló.