El II Xalar arriba a l’Alt Maestrat per a potenciar el talent jove

85
PUBLICITAT

El Festival d’arts escèniques tria Albocàsser, Benassal, Culla i Vilar de Canes per a l’edició de maig

El II Xalar arriba a la comarca de l’Alt Maestrat del 10 al 12 de maig amb l’objectiu de fomentar el talent dels més joves enfocat a les arts escèniques. En aquesta ocasió serán Albocàsser, Benassal, Culla i Vilar de Canes els municipis que acolliran les propostes culturals.

Aquest II Festival d’arts escèniques participat per gent jove començarà divendres 10 a la plaça la Setena de Culla a partir de les 20.30 hores. A més del ‘tapeo’ i els menús especials de la restauració local, l’agenda inclou el circ Suricata Hoops.

Un dia després seran Benassal i Albocàsser els municipis que recoliran el testimoni. El primer ho farà amb fira artesanal, jocs en familia i clown en La Mola, mentre que la capital de la comarca també programarà fira artesanal i un espectacle teatral al carrer Barranc.

El tancament de l’edició arribarà diumenge al poliesportiu de Vilar de Canes. Serà després del campionat de fallera calavera i altres jocs de taula al mateix temps que la fira artesanal i una proposta d’improvisació teatral a partir de les 12.30 hores. L’agenda arribarà a la seua fi amb un dinar de pa i porta per a tot el públic i l’actuació grup Sarao.