El II Pro Aplec arriba a Palanques i Sorita aquest dissabte

111
PUBLICITAT

La jornada acollirà la presentació del cartell oficial del 45é Aplec dels Ports

Les localitats de Palanques i Sorita ultimen els detalls per al II Pro Aplec, que se celebrarà aquest dissabte 13. La música compartirà protagonisme amb xarrades, gastronomia i muixeranga en una jornada que servirà per a presentar el cartell oficial del 45 aniversari de l’Aplec dels Ports.

Tots dos municipis malden pels preparatius d’aquesta cita que arrancarà a Sorita a les 11 hores amb una taula redona sobre les danses dels pobles de la comarca. Després de la xarrada tindrà lloc un vermut musical amb l’actuació de E.F.E.D.E.M.E Sound System per a donar pas finalment al menjar popular sobre les 14.30 hores.

Reprendrà l’activitat de la vesprada un dels moments clau de la jornada: la presentació del cartell del 45 Aplec dels Ports, que prendrà el relleu a l’edició de 2023 celebrada a Morella. Palanques i Sorita tornaran a ser d’aquesta manera un referent del projecte comarcal que aglutina cultura i reivindicació el mes de juliol.

Les activitats continuaran aquest dissabte a la vesprada amb un assaig participatiu de la muixeranga d’Els Ports i el ‘tardeo’, a les 18 hores, a càrrec de Pimienta Molida. L’organització clausurarà la jornada amb aquesta trobada informal en la qual la música tornarà a ser la protagonista a tres mesos de la gran cita comarcal.

Les persones interessades a participar en el II Pro Aplec poden inscriure’s en el següent enllaç: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdMcF7GdGKf5DCRq4YfhAT20nQgOLmBSnq0jBlmNqxD2PKEXg/viewform