El I Cross Country Morella Singletracks compta amb més de 250 participants

875
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

El circuit passa per l’Albereda i recorre senders pel costat de les muralles de Morella
La prova de Morella és, també, Campionat Autonòmic de la Comunitat Valenciana

Morella alberga aquest cap de setmana el I Cross Country Morella Singletracks, el  qual és, també, Campionat Autonòmic de la Comunitat Valenciana i compta amb 250 participants. Aquest campionat de MTB s’emmarca en un circuit que comença a la costa que puja a l’Espai Firal i dóna diverses voltes a l’Albereda. Així, es tracta d’una prova molt atractiva tant per als participants, com per a l’espectador, que pot veure constantment la competició, així com seguir el desenvolupament de la mateixa. Aquesta cursa és una mostra més de l’aposta de Morella per l’esport i de la MTB en especial, ja que l’orografia del terme permet realitzar activitats de tot tipus per als aficionats a la bicicleta de muntanya.

La cursa es desenvolupa pels senders i camins del pinar de l’Albereda. Per tant, un dels llocs per a que els espectadors puguen gaudir de la prova és des del prat de la mateixa, ja que en aquest punt els participants passen, entre altres llocs, pel costat de la muralla, des de la Porta Ferrissa fins al Portal de la Nevera.

La regidora d’esports, Lola Viñals, ha destacat que “el Cross Country està tenint molta acceptació i compta amb 250 participants inscrits entre totes les categories”. A més, ha comentat que “es tracta d’una prova diferent a les que hem realitzat a Morella fins ara, ja que tota la cursa es desenvolupa prop de Morella, per l’Albereda sobretot”. Finalment, Lola ha aprofitat per “agrair a Piño Fijo i Morella Singletracks la seua implicació en l’organització d’aquest esdeveniment que mescla la MTB, la natura i el patrimoni de Morella”.

El I Cross Country Morella Singletracks comença el dissabte a l’Espai Firal. D’aquesta manera, el dissabte a les 17.00 hores es dóna l’eixida per a les categories que formen les escoles ciclistes. Aquesta jornada es realitzen les competicions de Promeses, Principiants, Alevins i Infantils. A les 18.00 hores es realitza una competició per als més menuts que es vulguin apuntar que recorreran el mateix circuit de les escoles de ciclisme. A les 19.00 hores del mateix dissabte es donaran els premis d’aquestes categories. Durant aquesta jornada participen els ciclistes locals Saul García i  Pol Segura.

El diumenge es desenvolupa la prova per a les demés categories. Així, les categories Màsters, Cadets i Fèmines ixen des de l’Espai Firal a les 9.30 hores i a les 11.45 ho faran els d’Èlit, Sub 23 i Júnior. Finalment, a les 13.45 hores tindrà lloc el podi d’aquestes. Marcel Franco serà el representant local durant aquesta jornada.