El I Congrés Internacional de Riscos i Emergències obri la inscripció

87
CIRE 2018

De l’1 al 3 d’octubre Castelló reunirà als màxims representants de cossos com els Bombers de Nova York o Londres, Miami, Xile, diferents territoris espanyols i entitats com l’OMS, grups de recerca de la Universitat Jaume I i responsables de la Fundació Mapfre dins del I Congrés Internacional de Riscos i Emergències CIRE 2018. Ahir es va posar en funcionament la pàgina web, www.cire2018.com, on es pot formalitzar de manera gratuïta la inscripció i accedir a tota la informació de la cita. L’organització corre a càrrec del Consorci Provincial de Bombers de la Diputació de Castelló i la Fundació MAPFRE. Col·labora la Universitat Jaume I.

La presentació serà al Palau Provincial i hi haurà dos dies de ponències i taules redones al Paraninf de l’UJI. Allí es parlarà d’incendis estructurals, forestals i el risc d’ofegament. A més, hi ha previstos tallers de prevenció d’emergències per diferents punts de la província enfocats als escolars. Així mateix, el portaveu del Centre d’Emergències 112 de la Comunitat de Madrid, experts en campanyes de comunicació preventiva, així com responsables de diversos mitjans participaran en la jornada dedicada a la comunicació.

En altre ordre de coses, cal indicar que el diputat provincial de bombers, Luis Rubio, ha estat nomenat president de l’Assemblea de ConBé. Relleva així a Cristóbal Carrillo el seu antecesor en el càrrec amb la intenció de donar visibilitat als Serveis de prevenció, extinció d’incendis i salvament.