El grup IMK Innovación en Marketing de l’UJI col·labora en la II Cimera Econòmica de Penyagolosa

276
Logo UJI
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Universitat Jaume I de Castelló

El grup IMK Innovación en Marketing de l’UJI col·labora, juntament amb SECOT, l’Ajuntament de Vistabella del Maestrat, la Mancomunitat de Penyagolosa-Pobles del Nord i Europe Direct Castelló en la II Cimera Econòmica del Penyagolosa que tindrà lloc el 8 d’octubre de 2021 al Casal Jove de Vistabella del Maestrat organitzada per l’Associació d’Empresaris i Treballadors Autònoms Penyagolosa (AETAP) amb el patrocini de la Diputació Provincial de Castelló.

La cimera té com a objectiu la revitalització de l’economia de la Mancomunitat de Penyagolosa i la col·laboració pública-privada per a lluitar contra el despoblament. Serà inaugurada a les 17 hores amb l’assistència de la tinent-alcalde de Vistabella del Maestrat, Laura Tena; el president d’AETAP, Jorge Marín; el president de la Mancomunitat Penyagolosa-Pobles del Nord, Santiago Agustina, i el diputat de Promoció Econòmica, Ocupació i Internacionalització de la Diputació de Castelló, Pau Ferrando.

A continuació, la responsable del Centre Europa Direct Castelló, Teresa Tena, impartirà una xarrada per donar a conèixer els fons europeus Next Generation com una oportunitat per a empreses i administracions locals. Tot seguit es realitzarà una taula redona sobre administracions locals i una altra sobre empreses, per a finalitzar la jornada amb un sopar de networking