El grup ‘Gimeno Servicios Compartidos’ busca xofer a Forcall

491
Vista de Forcall.
PUBLICITAT

La persona contractada haurà de tenir llicència del carnet C+CAP

L’Agència d’Ocupació i Desenvolupament de Forcall ha informat d’una nova oferta de treball a Forcall. El lloc vacant busca la incorporació d’un o una xofer per a l’empresa del sector serveis ‘Gimeno Servicios Compartidos’. Els requisits mínims seran el tenir en regla el carnet de conduir tipus C+CAP, i residir en la zona de Els Ports.

La persona seleccionada s’encarregarà de la recollida de purins des de les granges de l’entorn fins la instal·lació de l’empresa, també realitzarà feines en la mateixa nau de l’entitat, tindrà contacte directe amb el responsable i l’equip de manteniment, carregarà compost a clients i també ‘l’humofac’ mitjançant un tractor de l’ Unitat Temporal d’Empreses, haurà de recopilar dades diàriament de la instal·lació, i tindrà relació amb els explotadors de les granges i els agricultors de la zona.

La persona contractada treballarà a jornada completa, i el sou es determinarà segons la valia (experiència i categoria professional). Els candidats i candidates poden enviar el currículum a: raul.marin@grupogimeno.com.