El grup Furquet Duo exhibeix el seu repertori de música fusionada a l’Ermita de l’Esperança d’Albocàsser

1202
PUBLICITAT

L’ermita de l’Esperança va acollir el cinqué concert del ‘Cicle de música a les ermites’ d’Albocàsser, protagonitzat pel grup Furquet Duo. El dissabte a la vesprada es va celebrar aquesta jornada musical davant la presència de desenes de veïns i veïnes que es van acostar a l’ermitori, situat a escassos quilòmetres de la localitat. Entre l’assistència general també es van comptabilitzar diversos visitants atrets per la proposta cultural. Després d’aquest concert només quedarà l’últim passe de la primera edició del cicle de música tradicional creat per l’àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Albocàsser. La seua celebració, programada en un primer moment per a l’últim cap de setmana de juny, s’ajorna al 3 de juliol a l’ermitori de Sant Pau per a així coincidir amb la històrica Fira de Sant Pere.

Ángela Furquet i Pedro Bartolomé formen el grup. Ella amb la seua preciosa veu que va deixar bocabadada a tota l’audiència i ell acompanyant amb la seua guitarra. La seua proposta va repassar els cants tradicionals de diverses regions espanyoles, però amb un matís diferent ja que fusionava els diferents estils de composició. La resposta del públic es va poder comprovar amb el sonor aplaudiment amb el qual van recompensar al duo. Durant el mes de maig s’han estat celebrant misses en honor a la Mare de Déu de l’Esperança cada dissabte en la mateixa ermita. Com a guinda del pastís, es va organitzar el concert després de l’última missa en honor de la Mare de Déu.

És un projecte creat per a relacionar la música intimista amb l’harmonia i la puresa de les diferents ermites repartides pel terme d’Albocàsser. D’aquesta manera, la música i el patrimoni arquitectònic i cultural de les ermites creen una vinculació única. Una perspectiva diferent de crear llaços i gaudir de les diferents formes culturals de la localitat.