El grup de teatre local de Morella “Deixa’t estar de Romanços” estrena El señor Badanas aquesta nit

122

A les 22.30 hores tindrà lloc la representació, la qual també es realitzarà el dissabte 29 a les 18.30 hores

L’ajuntament de Morella millorarà el Teatre Municipal i renovarà les instal·lacions de l’escenari com la il·luminació i el so

El señor Badanas és una obra de Carlos Arniches, la qual el grup de teatre local Deixa’t estar de Romanços representarà aquesta nit a les 22.30 hores al Teatre Municipal. Així, la d’aquesta nit serà l’estrena de l’obra que tindrà una segona representació el dissabte 29 de juny a les 18.30 hores. Cal explicar que aquest teatre es realitza amb caràcter solidari i amb allò que es recapte de les entrades es col·labora amb l’ONG Youcanyolé.

Rocío Querol, regidora de Cultura, ha remarcat que “aquest grup de teatre realitza una obra a l’any amb molta participació de públic, ja que les entrades s’esgoten en totes les representacions”. L’edil ha explicat que “a més és una activitat que concentra als i les aficionades al teatre per assajar durant mesos”. Així, ha aprofitat per a “animar a la gent a anar al teatre, tant aquesta nit en l’estrena de l’obra El señor Badanas, com en totes les representacions i activitats que es fan al Teatre Municipal durant l’any”.

Cal explicar que l’ajuntament de Morella millorarà el Teatre Municipal amb diferents actuacions en l’escenari d’aquest amb l’ajuda de la Conselleria de Cultura, les quals començaran a la tardor. Així, aquesta intervenció és una segona fase després de les obres de millora i pintura que es van realitzar fa uns mesos. La nova intervenció millorarà la il·luminació de l’escenari, així com el so.

Rocío ha destacat que “el Teatre Municipal acull moltes activitats durant tot l’any i cal que estiga en les millors condicions, de manera que aquesta intervenció és molt important per a continuar amb concerts i representacions a la nostra ciutat”. L’edil ha explicat que “la intervenció està centrada en la zona de l’escenari de manera que es millora la tarima d’aquest, així com canviaran focus i es millorarà l’equip de so”.

Futbol 3 a Morella

El campionat de Futbol 3 Ciutat de Morella compleix aquest any la seua 11a edició. Aquest torneig junta xiquets i xiquetes nascuts entre el 2007 i 2012  per a competir durant el dissabte, 22 de juny, i gaudir de l’esport amb una jornada de futbol al Centre Lúdic i Esportiu Jaume I organitzada per Els Ports F. C. Així, diferents partits de tres contra tres tindran lloc entre les 9.00 hores i les 18.00 hores.