El grup de música familiar Trobadorets rep el premi de Música als QUBO 2021

308
Trobadorets als premis QUBO
PUBLICITAT
  • La gala va tindre lloc a l’espai Cultural la Bohèmia a les 19:30 hores respectant la normativa Covid-19

Nota de premsa de Trobadorets

La cinquena edició dels Premis QUBO de la Cultura ha premiat al grup de música infantil Trobadorets en la categoria de Música, per la seua trajectòria. Els Premis QUBO són nascuts a Castelló i premien persones, grups o col·lectius per la seua tasca cultural a la província. La gala dels premis va tindre lloc a l’espai Cultural la Bohèmia el dilluns a les 19:30 hores en un ambient molt íntim, d’acord amb la normativa Covid i per tal de mantenir la seguretat sanitària en tot moment.

Després d’onze anys i més de 500 concerts realitzats tant pel territori valencià, com per Catalunya, el grup de música Trobadorets té un total de cinc treballs discogràfics, l’últim dels quals s’anomena ‘Paco, com ens fas Xalar!’ (Bureo Musiques, 2020). Aquest disc és, també, un homenatge a la figura de Paco Muñoz, i han revisat i reversionat tota la seua obra infantil en valencià.

Entre la resta dels premiats també destaquen Juan Ripollés (artista), Benicàssim Flamenco Fusión Gastro Festival (esdeveniment cultural), Ivonne Bacas (gestora cultural i responsable de la Nit de l’Art de Castelló), Fede Beroy (programador), Miguel Ángel Mulet (premi honorífic), Medi TV (programa cultural a Medi TV),  l’escriptora Yolanda Quiralte i el que fou director del Teatre Principal i del Raval, Vicente Pastor.