El grup Abraç Band protagonitza el tercer concert del ‘Cicle de música a les ermites’ d’Albocàsser

764
PUBLICITAT

L’ermita de Sant Pere Màrtir va acollir el tercer concert del ‘Cicle de música a les ermites’ dissabte passat 23 d’abril. El grup Abraç Band va ser l’encarregat de delectar amb les seues composicions i melodies musicals a les desenes de persones que es van donar cita en una de les construccions més simbòliques de la localitat. Aprofitant el bon clima, el grup va tocar en l’exterior, mentre que l’ermita va estar oberta durant el concert per a les visites de veïns, veïnes i visitants que es van aproximar.
 
El grup Abraç Band va captivar al públic present amb un directe enèrgic caracteritzat per un ritme festiu, un so poderós i el seu gran repertori de cançons que van viatjar per diferents gèneres musicals com el funk o el soul. Els seus variats instruments de vent metall i bateria van recordar el tradicional i característic estil de les ‘brass band’ nord-americanes.
 
El projecte cultural, que està organitzat per l’Ajuntament d’Albocàsser, tracta de relacionar la música intimista amb l’harmonia i la puresa de les diferents ermites repartides pel terme d’Albocàsser. Així, la música es vincula estretament amb el patrimoni arquitectònic i cultural de les ermites. Una perspectiva diferent de vincular, i gaudir, les diferents formes culturals de la localitat.