Exposició sobre El Groc

-Forcall presenta una exposició i un fotollibre sobre el Capità Groc

-El diumenge a les 12h tindrà lloc la inauguració de l’exposició amb fotografies de Julio Carbó i textos de Víctor Amela

Forcall reviurà el diumenge dia 6 d’agost a les 12h una part del seu passat recent. Serà de la mà de l’escriptor Víctor Amela i el fotògraf Julio Carbó. El personatge del Capità Groc, real en la història i retratat a la novel·la “La Filla del Capità Groc”, de Víctor Amela, serà l’eix d’una exposició que s’inaugura a l’església de l’antic convent.

A la presentació està prevista la presència de Tomàs Peñarrocha Peñarrocha, més conegut com el Groc, un guerriller carlista que va viure fa dos segles a la ribera del Bergantes.

No faltaran tampoc en la inauguració dels gaiters i tabaleters de Forcall, els dansats i les gitanetes, la confraria de Sant Antoni amb la Santantonà, la bandera de Sant Cristòfol … Així mateix es podrà degustar la pasta coneguda com “El Groc “.

La inauguració de l’exposició tindrà lloc a les 12h amb la posada de llarg de la mostra i la presentació del llibre de fotografies.

Les fotografies de Julio Carbó recorden els paisatges en els quals va viure El Groc. Retraten alguns dels llocs que ha descrit Víctor Amela en la seva novel·la. Les fotografies viatgen fins a 1841, el temps en què va viure El Groc.

L’exposició romandrà oberta de dimarts a diumenge en horari de 11.30h a 13h i de dimarts a divendres de 18.30 a 20h