El GAL Altmaesports present a les reunions per millorar el futur del seu territori

102
PUBLICITAT

Aquests últims dies el GAL Altmaesports ha estat present a dues reunions per a ficar en comú línies d’acció per a millorar el futur de l’Alt Maestrat i dels Ports.

El passat dimecres dia 14, va participar en una reunió amb els gerents de FEDETCAS. En aquesta es van tractar diferents projectes de cooperació, i es va començar a treballar en el nou període i en la nova ordre de bases. L’objectiu d’aquest tipus d’accions és fer arribar propostes a Conselleria.

Així mateix, el 15 de febrer Altmaesports va fer presència a la reunió taula tècnica de l’Alt Maestrat. En aquesta també estava present la gent de la xarxa Reactiva Els Ports per a comentar les accions que realitzen ells al seu territori, per treballar en col·laboració i per compartir diferents aspectes entre l’Alt Maestrat i els Ports. Els participants en la reunió van ser tècnics del CDR d’Albocàsser, on es va fer la reunió, tècnics del CEDES de Vall d’Alba i Albocàsser, i el gerent del GAL Altmaesports.

Així doncs, amb aquestes dues reunions, Altmaesports tracta de crear unes línies de treball per al futur del territori amb l’ajuda i la col·laboració dels diferents grups de la zona.