El fred dóna una treva a l’interior de Castelló

700
PUBLICITAT

Els pobles de Maestrat i Els Ports han elevat lleugerament les seues temperatures mínimes i màximes

L’onada de fred s’ha relaxat avui a les comarques de Maestrat i Els Ports. Les dades registrades ahir per les estacions de l’Agència Valenciana de Meteorologia (AVAMET) van arribar a datar temperatures mínimes de -20 ºC; mentre que avui la xifra més baixa serà de -11 ºC. No obstant això, el fort vent arribarà avui de les poblacions de l’interior de la província. 

El fred ha donarà una treva avui a les poblacions que ahir no superaven els 0ºC de mínima. La temperatura mínima més baixa, segons AVAMET es registrarà a Forcall, amb -11,6 ºC. Altres de les xifres més baixes es podran notar a Sorita, amb -8,7 ºC; i a Vistabella del Maestrat, -4,9 graus. 

Les màximes augmenten significativament, superant els 0 ºC en totes les localitats excepte en Sorita, on la temperatura més elevada serà de -1,00 ºC; i la Pobla de Benifassà, -0,9 ºC.

D’altra banda, el vent arriba, per a acompanyar l’onada de fred, a la zona del Maestrat i Els Ports. Les ràfegues de vent més fortes seran a Catí, amb unes ratxes màximes de 93 km/h; Culla, 84 km/h; Rossell, amb ratxes de 82 km/h; i la Pobla de Benifassà, 66 km/h.

Tot i que el fred es relaxe avui a l’interior, l’onada de fred continuarà fent-se ressò a les estacions meteorològiques de la zona fins divendres. Podeu consultar totes les dades, i la temperatura en temps real de cada població fent clic en el següent enllaç del web d’AVAMET: https://www.avamet.org/mxo-mxo.php?tipus=temp_min.

Càmeres web d’AVAMET, actualitzades al matí del 13.01.2021

Morella
Coratxà
Catí
Cinctorres