El Fòrum de la Nova Ruralitat celebra una prejornada el 13 desembre a Benlloc

206
NOVA RURALITAT
Nova Ruralitat

Nota de premsa de la Universitat Jaume I de Castelló

El Fòrum de la Nova Ruralitat es reunirà a Benlloc divendres 13 de desembre per celebrar una sessió preparatòria per a les IV Jornades d’Afirmació de la Nova Ruralitat que seran a Benlloc els dies 31 de gener i 1 de febrer de 2020. En aquesta trobada també es presentarà a les persones assistents el treball realitzat per les diverses comissions que aglutinen el Fòrum.

Aquesta preparació oberta de la quarta edició de les jornades començarà a les 13.30 hores amb la recepció i recollida de les acreditacions. Seguidament, hi haurà un espai de networking i dinar fins a les 16 hores, quan s’iniciarà un fòrum obert on es farà una presentació de l’informe d’activitats per part de Carmen Arnanz. També es presentaran informes dels grups de treball d’Educació i formació, Jordi Marin; de Medicina Rural, Nel·lo Monfort; i de Transport i comunicació, Juan Luis Anglés. I finalment, Albert López Monfort mostrarà l’informe econòmic.

A continuació, Xavi Ginés i Sergi Salvador presentaran la nova creació web i Artur Aparici el nou manifest del fòrum. I Tesa Giner informarà sobre les noves adhesions.

En acabar aquestes presentacions inicials perquè totes les persones assistents estiguen al corrent de la situació actual, es passarà a debatre els continguts de les experiències que es presentaran en la pròxima edició de les Jornades de la Nova Ruralitat, entre les quals es proposen: «Proyecto pueblos vivos» en la comarca de Somontano de Barbastro; l’Associació de Micropobles de Catalunya; el transport a demanda i la universitat i el territori a través de l’experiència de les Highlands a Escòcia.