El fort vent marca el primer dissabte de les Festes 2022 a Vilafranca

285
PUBLICITAT

Els actes de les Festes 2022 de Vilafranca estaven organitzats per la Penya Taurina de la localitat i van estar marcats pel fort vent.

Pel matí, es van haver de desconectar els unflables situats a l’Avinguda del Llosar.

Per la vesprada, el tardo es traslladava de la zona exterior de la Plaça de Bous a la Tasca de l’Avinguda Llosar on actuava el grup Rumbologia.

Per la nit, es va poder realitzar amb menys vent que per la vesprada el Concurs d’Emboladors, que guanyava la Cuadrilla de Benassal, Eloy de Cantavieja guanyava el premi a la millor tallada de corda i Javi Vallés dels Emboladors de Vilafranc la millor eixida a la cua.

També la discomòbil Disconight canviava d’actuació.

Per avui diumenge, és el dia dels Kintos i Kintes 2020 que han programat actes com el dinar de paelles a l’Avinguda del Llosar, jocs amb vaques a la Plaça de Bous amenitzats amb la xaranga local Herederos del Conyac, un sopar de pa i porta a l’Avinguda del Llosar i posterior cercavila fins la Plaça de Bous amb repartiment de rotllo i sangria, així com la Discomòbil Disconight.

També a les 18’30 la Parròquia Sant Maria Magdalena acollirà un concert “Missa número 2 en sol major de Schubert” amb soprano, tenor i baix per commemorar el 450 de la finalització del temple.