El foc dels dimonis serà el protagonista del cap de setmana a Morella
El foc dels dimonis serà el protagonista del cap de setmana a Morella

Morella presenta una agenda cultural amb activitats per a tots els públics durant aquest primer cap de setmana de novembre. D’aquesta manera, la ciutat espera molta activitat durant els dies del pont de Tots Sants. Així, la V trobada de dimonis a la ciutat concentra la majoria d’activitats en les quals destaca el correfoc multitudinari del dissabte a les 20.30 hores pels principals carrers de la ciutat. Així, més de 250 dimonis de vuit colles diferents es concentraran a Morella per a realitzar tallers i cercaviles en aquesta festa del foc que compleix cinc anys.

A més, l’agenda cultural es completa amb el concert de Morella Sonora Piccoli&Piano el dissabte a les 19.00 hores al Teatre Municipal i l’obra de teatre Una història de la p*** crisi el diumenge a les 18.00 hores al mateix espai. També cal destacar les jornades gastronòmiques amb bolets característiques de la tardor, així com l’oferta monumental de Morella que es pot visitar durant tots els dies d’aquest pont.

Cal recordar que cada any participen en aquesta trobada Os Diaples D’a Uerba de Saragossa, Dimonis de la Ràpita, Fotem-li foc des d’Alcanar, Diables de Castelló, Dimonis de la Plana des de Castelló, Déus del foc de Benicàssim i Diabòlics músics de Sant Boi, a més dels amfitrions, els Dimonis de Morella.

Programació Trobada de Dimonis de Morella
La Trobada de Dimonis del pròxim dissabte tres de novembre comença amb un taller infantil de pinta-cares i foc a l’ajuntament de Morella a les 16.30 hores i un taller de bocanades de foc a la Plaça a la mateixa hora. A continuació, a les 18.00 hores, les colles participants realitzen una cercavila amb música des de Sant Miquel fins a l’església. Seguidament, a les 20.30 hores, correfoc de les colles des de Sant Miquel fins al Pla dels Estudis. Finalment, per acabar la jornada festiva, l’Espai Firal acollirà un ball popular amb l’orquestra Triband a partir de les 24.00 hores.

Publicitat