El festival Xilòfag fusiona a Vilafranca llibres, gastronomia, comerç i música

732
Xilòfag 2022
Xilòfag 2022
PUBLICITAT

El Festival Xilòfag organitzat per l’Ajuntament de Vilafranca i la Universitat Jaume I de Castelló, tindrà lloc l’últim cap de setmana d’abril.

El divendres 29 s’iniciaran les activitats amb un taller de castanyetes a les 17.15 h a la Biblioteca. Seguidament, a les 19 h, a la Casa Social, es projectarà el documental ‘Despoblats’ de TV3. I a les 21 h es portarà a terme un sopar literari al Restaurant l’Escudella.

L’endemà, dissabte 30 d’abril, s’inaugurarà l’exposició de llibres d’autors i autores de Vilafranca a la Casa d’Esteban i Lola al Carrer Major a les 10.30 h. Una hora després, el club de lectura estarà a la Biblioteca comentant el llibre ‘El guardià de les trufes’ de Fèlix Edo. A la vesprada, es durà a terme una performance al Rellotge en la qual es faran diverses actuacions tant literàries com musicals. Finalment, el dia també es tancarà a les 21 h amb un sopar literari a l’Escudella.

Per tancar el festival, el diumenge 1 de maig es portarà a cap una passejada literària amb la participació de Fèlix Edo, que eixirà des de les Coves de Forcall fins al poble i inaugurarà l’exposició ‘Retrospectiva de comerços’ que ocupa des del Carrer de Sant Roc fins a la Plaça. Per acabar, a les 19 h, la sala Carles Pons de la Casa de la Cultura de Vilafranca acollirà l’obra ‘Entre l’espasa i la paret’ de Teatre Masovers