El Festival de Música d’Ares del Maestrat apareix en el prestigiós ‘Llibre d’Or de la Música d’Espanya’

802
PUBLICITAT

És la primera vegada en la història que el jove Festival de Música d’Ares, a la comarca de l’Alt Maestrat, apareix en les pàgines del ‘Llibre d’Or de la Música a Espanya’ en la seua edició 2015-2016. Aquesta important obra de caràcter nacional, editada per Orfeo Ediciones S.L., es fa ressò de l’activitat de les principals orquestres, teatres, festivals i institucions musicals que existeixen al llarg i l’ample del panorama musical espanyol.

ARES

El Festival de Música d’Ares del Maestrat es van fundar l’any 2012 per mitjà de la iniciativa de Pere Joan Carrascosa, director artístic del Festival. També gràcies a Massé Rivera i Felipe Marqués, directors de producció, així com per Sandra Onofre, responsable del Departament per al Desenvolupament Local de l’Ajuntament d’Ares. Els seus promotors van veure la necessitat de crear un marc de difusió per a la cultura i particularment per a la música clàssica dins de la Comunitat Valenciana. Ares del Maestrat compta amb dos espais incomparables per tal d’escoltar la música clàssica del seu Festival: el Museu de la Cova del Castell i l’Església Parroquial de l’Assumpció.

El Festival de Música d’Ares del Maestrat ofereix un programa musical que va des de la música barroca fins a les noves avantguardes, passant per la música de cambra i el repertori vocal. Els assistents al Festival poden gaudir tant de concerts de distints gèneres com de conferències, tallers i exposicions. El públic infantil i adolescent també té un lloc important en el Festival, ja que l’organització programa música clàssica per a ells pensant en la promoció de la mateixa.

Ara el Festival de Música d’Ares del Maestrat es troba entre els més destacats del panorama musical espanyol gràcies a la seua aparició en les pàgines del ‘Llibre d’Or de la Música d’Espanya’ 2015-2016. Sens dubte es tracta d’una espenta publicitària importantíssima per tal d’atraure multitud de públic d’altres racons d’Espanya.

L’obra compta amb la col·laboració de la Fundació Orfeo i està escrita en castellà i en anglés.