El Ferralla Club ho té tot a punt per al I Trial Vilafranca, amb la participació de Alfonso Roig i 60 voluntaris

248

Plano_zonas

-FEU CLIC SOBRE LA IMATGE PER VEURE LES ZONES AL DETALL

Marcatge zones trial2

ORDRE D’EIXIDA

El Ferralla Club de Vilafranca ha treballat durant els últims 3 mesos per tenir a punt la primera edició del trial de Vilafranca, puntuable per al campionat de la Comunitat Valenciana que se celebra el dissabte 28 de juny a la localitat. És la sisena prova puntuable del campionat i s’espera la presència de més de seixanta pilots. 

10 persones s’han encarregat de marcar els recorreguts en els voltants de la localitat. “Les restriccions mediambientals són notables perquè no et deixen passar per camins ni pistes i les zones únicament poden estar en terrenys agrícoles”, segons apunten els membres del club. 60 voluntaris faran possible el trial demà.

En les últimes setmanes el treball s’ha intensificat. El Motor Club Ferralla ha comptat amb l’ajuda de Raúl Monfort, pilot de Forcall encarregat de l’organització, des de fa cinc anys, del trial d’aquesta localitat.

-Zones accessibles per al públic

Dins de les zones del trial hi haurà diverses que són accessibles per al públic. Dins del nucli urbà hi haurà un circuit Indoor a l’Avinguda del Llosar, on se situarà la zona de sortida i arribada dels pilots. Les Roques del Maset, l’entorn de les Coves del Forcall o l’antiga pedrera seran alguns dels llocs accessibles per al públic.

-Recorregut de més de quatre hores

Els pilots tindran quatre hores i mitja per completar dues voltes al recorregut. A les zones el nivell de dificultat s’adapta a les diferents categories.

-Alfons Roig, pilot local

Alfonso Roig serà l’únic pilot de Vilafranca que competirà en el trial. A més serà present Raúl Monfort, de Forcall. També hi participaran pilots de Borriol i Vilafamés.