A la temporada 2014-2015 la nova junta directiva del CF Vilafranca, presidida per Vicent Marin, afegia una nou equip a l’Amateur i el Juvenil amb la creació del Femení Futbol Sala.

Tornava l’esport femení d’equip al poble, després dels anys de l’Handbol Femení Vilafranca a mitjans de la dècada dels 90.

Va ser un final d’estiu amb molts amaniments per preparar la temporada, parlar amb les xiques, buscar entrenadors, equipacions…

Així, el primer partit va tindre lloc al Poliesportiu de Vilafranca el 7 de setembre de 2014, amb una victòria davant l’Albocàsser per 3-0, marcant 2 gols Alicia i 1 Rebeca.

Aquella temporada 2014-2015, els entrenadors van ser Emilio Molina i Adrian Olcina i l’equip competia a la Lliga Femenina de l’Associació d’Amics del Futbol Sala de Castelló. L’equip va acabar a la vuitena posició d’un total d’onze equips. A la Copa B l’equip es va quedar a 1 gol d’arribar a la final. Itziar i Andrea Sales van ser les màximes golejadores de l’equip.

A la temporada següent, 15-16, l’equip va donar un salt qualitatiu evident amb noves incorporacions i amb la incorporació a la banqueta a meitat temporada de Juanan Garcia. Les vilafranquines van ser setenes a la lliga i les màximes golejadores van ser Celia, Rebeca, Alicia, Itziar i Vicky. El 19 de juny de 2016 passarà a la història per ser el dia del primer títol del Femení Futbol Sala Vilafranca. L’equip guanyava la Copa B per 7-1 al Traiguera en la final disputada a L’Alcora, amb 2 gols d’Alicia, 2 de Vicky, 1 Rebeca, Itziar i Laura Segura.

La temporada 16-17 es va guanyar el titol de lliga. L’equip dirigit per Juanan Garcia va ser molt superior als seus rivals i també va ser Subcampió de Copa.

A la 17-18, l’equip passava a jugar la Lliga Autonòmica dins de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana. Un nou repte, amb desplaçaments més llargs incluint la provincia de València i un major nivell competitiu. L’equip va acabar nové d’un total de tretze equips.

Aquesta temporada 18-19 a l’equip que està entrenat per Miguel Puerto, Laura Segura i José Vidal, li va costar agafar el ritme de competició a la primera volta. La segona ronda del campionat de la lliga ha estat molt millor, competint tots els partits.

A banda, durant aquestes temporades, jugadores com Itziar, Silvia, Laura Ponz, Celia o Ana han participat a diferents combinats autonòmics.

També destacar que dues jugadores cadets de Vilafranca com Nerea Pitarch i Carla Sales estan jugant la lliga juvenil femenina d’Aragó amb el Maestrazgo FS.

Publicitat