El Femení Futbol Sala Vilafranca torna a la Copa amb una contundent victòria a L’Alcora (1-9)

546

Aquest dimarts 16 de maig, el Femení Futbol Sala Vilafranca jugava el partit corresponent a la cinquena jornada de la Copa de l’Associació d’Amics del Futbol Sala de Castelló.

Una competició que ha estat parada unes quantes setmanes degut al Campionat d’Espanya de Seleccions i al torneig que s’ha disputat entre L’Alcora i Vilamarxant.

L’equip vilafranquí va tornar amb molt bon peu i s’imposava per 1-9 a L’Alcora, un partit al qual va debutar la nova incorporació Ana Viciano.

Al descans, el marcador era de 0-2 amb gols de Laura Ponz i Celia. Quasi només començar la segona part, Ana Altabás feia el 0-3 i 7 minuts després, el conjunt local posava l’1-3. D’ací fins al final, les vilafranquines van ser molt contundents en atac i arribarien 6 gols en tan sols 15 minuts. Itziar feia un, Laura Ponz 2 i Ana Altabás 3.

Ara a les vilafranquines els queda un partit, a casa davant el Llucena, després es jugaran les semifinals.