El farmacèutic de Vilar de Canes, confinat i servint medicaments

2446
Farmàcia de Vilar de Canes
Farmàcia de Vilar de Canes
PUBLICITAT

El farmacèutic de Vilar de Canes, Luciano Ferrer -exalcalde del poble pel PP entre 2007 i 2011 i en l’actualitat regidor de Vox a l’Ajuntament de Castelló- va dir que faria un confinament voluntari després d’assistir al míting de Vox que es va celebrar a Vista Alegre el 8 de març. Així li ho va comunicar a l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco. Cal recordar que un regidor de Vox de Borriana que va assistir-hi va resultar contagiat per coronavirus.

El confinament l’està fent a la farmàcia de Vilar de Canes, d’on és titular. L’està realitzant amb la farmàcia oberta, venent medicaments i prestant servei als veïns i veïnes del poble. A Vilar de Canes molts veïns han mostrat la seua preocupació per aquest fet i així ho han traslladat a l’Ajuntament.

José María Domínguez, alcalde de Vilar de Canes

L’alcalde, José Maria Domínguez, diu que no entén l’actitud del farmacèutic i pensa que hauria de tindre la farmàcia tancada pel risc que suposa per al veïnat, tots molt majors.

El farmacèutic no s’ha sotmés al test per confirmar si té, o no, coronavirus, però la quarantena l’esta realitzant amb la farmàcia oberta al públic. Molts veïns del poble han optat per no anar pels medicaments a la seua farmàcia i van fins a Albocàsser, la localitat més pròxima, ja que consideren un risc innecessari anar a la botica del poble. El farmacèutic està a l’interior de la farmàcia vestit amb bata, guants i mascareta dient que ell ofereix el servei amb totes les garanties. L’Ajuntament ha mostrat la seua queixa al col·legi de farmacèutics que, fins ara, no ha pres cartes en l’assumpte. La picabaralla entre Ajuntament i farmacèutic no és nova. De fet, fa uns mesos, el consistori també va mostrar la seua queixa al col·legi pels horaris d’obertura i per la falta de medicaments a la botica. La farmàcia obri tres dies a la setmana.

Ajuntament de Vilar de Canes