El Eco Rallye de la Comunitat Valenciana es disputarà a Castelló del 16 al 18 de febrer

100
PUBLICITAT

El Eco Rallye de la Comunitat Valenciana es disputarà del 16 al 18 de febrer, segons ha anunciat aquest dimarts el Consell Mundial de la Federació Internacional d’Automobilisme després d’aprovar el calendari oficial de la Bridgestone FIA ecoRally Cup per a 2024.

La competició, que per primera vegada es disputarà al febrer, forma part d’un circuit que es disputarà en deu països, si bé El Eco Rallye de la Comunitat Valenciana serà la segona del calendari FIA, que arrancarà al gener a Suècia. Previsiblement, el Eco Rallye de la Comunitat Valenciana tornarà a ser puntuable per al Campionat d’Espanya d’Energies Alternatives-RACE, encara que el seu calendari oficial s’anunciarà més endavant.

La cita castellonenca serà la primera prova puntuable de la segona edició de la Iberian Challenge, una iniciativa que naix amb l’objectiu de fomentar la participació en les tres proves puntuables per a la Bridgestone FIA ecoRallye Cup que se celebraran al llarg de la temporada.

“Per a nosaltres és una data molt assenyalada, ja que es compleixen deu anys des que va arrancar la primera edició”, assenyala el president del Comité Organitzador de la competició, Fernando Lobón. “Tirant la vista arrere, podem dir que estem satisfets amb els objectius aconseguits i amb haver-nos convertit en una de les proves de referència a nivell internacional”, afig.

El Eco Rallye de la Comunitat Valenciana mantindrà un esquema similar al dels últims anys, amb tres dies de duració, arrancant el divendres per a finalitzar el diumenge amb la cerimònia de lliurament de premis. Aquesta onzena edició introduirà novetats en la seua dinàmica i en el seu recorregut, que tornarà a comptar amb prop de 500 quilòmetres i visitarà nombroses localitats de diferents comarques castellonenques.