El doctor Carlos Vilar és el nou president del Col·legi de Metges de Castelló

243
PUBLICITAT

El doctor Carlos Vilar Fabra ha estat proclamat per la Junta Electoral nou president del Col·legi Oficial de Metges Castelló (COMCAS), en liderar l’única candidatura presentada, després de tancar-se el termini. El doctor Vilar, fins ara vicepresident del Col·legi, relleva en el càrrec la doctora Eva Suárez, que va renunciar al càrrec en resultar triada regidora a l’Ajuntament de Burriana, on gestiona l’àrea de Sanitat.

El doctor Carlos Vilar, com la seva predecessora al càrrec, va formar part de la Junta Directiva del doctor José María Breva. Després de la renúncia de la doctora Suárez, ocupava la presidència en funcions de la institució mèdica col·legial.

Ara, després de la proclamació per la Junta Electoral de la seva candidatura com a única presentada, exercirà la presidència del Col·legi de Metges de Castelló durant els propers quatre anys. Un càrrec que compatibilitzarà amb el de president del Consell de Col·legis Oficials de Metges Valencians (CCOMV).

Al full de ruta de l’equip de govern del COMCAS hi figura mantenir la línia de treball ja en marxa per aconseguir l’acostament a la societat, l’aposta per un Col·legi sostenible, cosa que inclou la introducció de mesures de caràcter mediambiental que afavoreixin l’ocupació d’energies netes i la reducció, reciclatge i reutilització de materials. Així com seguir amb el procés de modernització del Col·legi, iniciat amb la inauguració el juny del 2021 de la nova seu, la incorporació de tecnologies digitals per apropar la gestió als metges i potenciació de la formació.

El doctor Vilar exerceix la seva tasca professional com a neuròleg, a l’Hospital General Universitari de Castelló (HGUC)